"Making social media
meaningful"

Vad är everyaspect?

“Det nya sociala mediet med fokus på välmående & gemenskap”


Everyaspect är ett holistiskt community som syftar till att föra samman individer som vill öka sin självkännedom, bygga gemenskap och skapa medkänsla fri från social jämförelse. Detta möjliggörs genom ett utbyte av erfarenhetsbaserad kunskap samt välmående resurser & tjänster.

Hit kan du komma för att finna kunskap, skriva och läsa bloggliknande inlägg, inspireras och dela din kunskap i bland annat grupper samt skapa band med likasinnade – med medkänsla och personlig utveckling i fokus. 

En plats för individer och verksamheter som vill enas i ett community med fokus på välmående. 

Everyaspect skiljer sig från andra sociala medier bland annat genom att vi helt och hållet tagit bort “Like”-knappen och synliga följarantal som bidrar till jämförelse mellan medlemmar – en förändring som är ett viktigt påstående och speglar en mycket större vision.

Vår vision

“Sveriges främsta feel-good community”

Det behövs en plats där människor kan mötas som sina sanna jag – en plats där de enkelt kan få utlopp för sina kreativa energier och göra världen till en bättre plats.

Vi vill skapa den positiva oasen och hjälpa människor till att väcka kraften för att nå sin fulla potential. Därför har vi skapat Everyaspect.
Vår vision är att bli Sveriges främsta feel-good community.

Vi har en stark övertygelse om att alla människor har en inneboende kraft och ett syfte, unikt för just dem. Vi tror att under inspirerande och relaterbara miljöer kan varje individ utföra stordåd.

Vilka är vi?

“En grupp eldsjälar med bred bakgrund”

Vi är en grupp eldsjälar som har viljan och engagemanget som reflekteras i vårt kontinuerliga arbete, och vi är här för att se vår vision bli verklighet.

Vi insåg att vi själva hade möjligheten till att skapa en plats som har potentialen att hjälpa så många människor och från det tillfället har vi dedikerat oss till att förverkliga denna dröm.

Vårt team består just nu utav fyra personer med en bred bakgrund inom företagsutveckling, holistisk hälsa, IT och kommunikation.

Vad står vi för?

“En plattform för upplyftande gemenskap”

Tänk om det fanns en plattform för allt som är upplyftande.  En plattform som är utformad för att du ska nå din optimala hälsa på dina villkor. Kunna utbilda dig, få hjälp, ge hjälp, hitta en gemenskap och hitta motivation. 

 
Alla har vi en historia och något att bidra med, ingen är heller ensam om sin livssituation.
Vi är här för att föra alla samman, för ett stödjande klimat och ett tryggare samhälle. Målet är att erbjuda en plats där man enkelt skall kunna hitta information, stöd, hjälp, vård, aktiviteter m.m. som idag erbjuds i samhället –  likt ett smörgåsbord. Genom partnerskap får holistiska verksamheter synlighet samt möjlighet att bland annat annonsera tjänster & erbjudanden för alla medlemmar.